donate
  1. PASRelief mengikuti pertempuran oleh HAMAS dan Jihad Islami yang telah melancarkan serangan besar-besaran dalam ‘Operasi Taufan Al-Aqsa’ setelah berlakunya ketegangan di sempadan Gaza – Israel selama beberapa minggu.
  2. Serangan dilancarkan dengan lebih daripada 5,000 roket buatan sendiri ke arah penempatan haram Israel di wilayah Palestin 1948 yang dijajah sebagai tindak balas terhadap kekejaman Israel terhadap Masjid Al-Aqsa dan rakyat Palestin.
  3. Rentetan dari ‘Perang Taufan Al-Aqsa’ yang berlaku, PASRelief mengajak seluruh masyarakat untuk terus mendoakan kebebasan, pembebasan kembali tanah asal mereka yang mana mereka dipindahkan secara paksa.
  4. PASRelief juga menyeru seluruh lapisan masyarakat untuk sama-sama berganding bahu dalam menghadapi situasi yang cemas di Gaza, Palestin dengan menghulurkan bantuan kepada mereka. Segala bentuk sumbangan boleh disalurkan melalui akaun Maybank Tabung Kemanusiaan Antarabangsa 5640-7061-4481 atau melalui https://infaqpay.my/plus/tabung-bantuan-palestine-pasrelief

🌏 Laman Web
https://pasrelief.org/

🖍️ Facebook
https://m.facebook.com/story.php?story_fbid=pfbid0VsrtBUpAkoJQNeK8WBsnFBwGy8rxPXcHRjG3Vkr9cuhAcC2yymHNogztSssu8RqEl&id=100071721354849&mibextid=Nif5oz
🖍️ Instagram
https://www.instagram.com/p/CyGatXtrPfn/?igshid=MWZjMTM2ODFkZg==
🖍️ Tiktok
http://tiktok.com/@pasrelief
🖍️ Jemput bersama di telegram kami
https://t.me/PASReliefChannel

donate
Previous articleSeru umat Islam Solat Hajat untuk penduduk di Palestin
Next articleKEMPEN KIBARKAN BENDERA PALESTIN